massage

lichaamsmassage

Een ontspannende massage is een weldaad voor je spieren en de onderliggende organen. De verbinding tussen geest en lichaam wordt versterkt met als gevolg een verlaagd stressgevoel & een hoger geluksgevoel. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor je lichaam op een natuurlijke manier gaat detoxen.

Prijs: 55€ – 60min | 80€ – 90min | 35€ – 30min

massage met aromatherapie

Naast het beleven van de massage mag je hier ook een waaier aan geuren gaan ervaren. In deze massage wordt er gewerkt met de kracht van essentiële oliën. Deze gaan je hersenen gaan prikkelen via je geurvermogen. Daarnaast worden de oliën goed opgenomen door de huid en via je bloedbaan doorheen je lichaam gebracht. Deze massage wordt aangepast volgens jouw noden.

Prijs: 60€ – 60min | 85€ – 90min | 40€ – 30min

orgaanmassage – Chi Nei Tsang

Deze massage gaat een stuk dieper en vindt voornamelijk plaats op de buikzone. Er wordt volgens de aloude, Chinese manier diep ingewerkt op de organen en energiestromingen die zich in jouw buik bevinden.
Deze massage is intenser en heeft als doel om blokkades te gaan opheffen. Dit resulteert in meer energie, het loslaten van emoties, verbetering in de spijsvertering, algehele verbeterde conditie van de organen, detox, …

Prijs: 60€ – 60min | 85€ – 90min | 40€ – 30min

edelsteenmassage

Bij een edelsteenmassage werken we nog meer op energetisch niveau. Tijdens de massage maak ik gebruik van edelstenen om te masseren alsook om ze op specifieke plaatsen op je lichaam te plaatsen. Bergkristal heeft een genezende en reinigende werking, ik gebruik massagesticks om deze werking op je lichaam over te zetten. De rode jaspis massage stenen zorgen ervoor dat je energie terug in balans komt. De ideale massage om je energiebalans terug in orde te krijgen!

massage bij jou thuis

Het grote voordeel hiervan is dat je jou niet hoeft te verplaatsen, ik breng alles mee. Nagenieten doe je lekker thuis, hoe zalig is dat niet?!

Prijs: 70€ – 60min | 95€ – 90min
Prijs: 75€ – 60min | 100€ – 90min (+ aromatherapie of orgaanmassage)
(woon je verder dan 10km van me af dan worden deze km apart gerekend)